Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

η Νεγρο-εβραιο-μαρξιστικη επανασταση στις Η.Π.Α



Μαύρο-εβραϊκή-μαρξιστική επανάσταση



Η μαύρο-εβραϊκή-μαρξιστική επανάσταση (επίσης γνωστή ως δεύτερη Ανασυγκρότηση η « civil rights» κίνηση Στην πραγματικότητα, η κίνηση ήταν σε μεγάλο βαθμό μια προσπάθεια των εβραιων να δημιουργησουν φυλετικές εντάσεις ως εκτροπή και διχασμο της κοινωνιας) ήταν μια περίοδος κοινωνικής παρακμής στις Ηνωμένες Πολιτειες που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1950 μέσα από τη δεκαετία του 1960 κατά την οποία υποτίθεται ότι επιβαλλεται στους νεγροπιθηκους μαύρους να αποκτήσουν πολιτική "ισότητα "με τους λευκους. 


Μια από τις σημαντικότερες πτυχές του «κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα» ήταν να αντικαταστήσει τον  αναγκαστικο φυλετικό διαχωρισμό με αναγκαστική πολιτικη φυλετικής ανάμειξης (π.χ μικτα σχολεια)

Το αμερικανικο Κ.Κ και ο Λεβισον

Ο Levison ήταν ένας μηχανισμός άντλησης κεφαλαίων για το Κομμουνιστικό Κόμμα ΗΠΑ . ΟLevison χειρίζεται τα οικονομικά του Κομμουνιστικού Κόμματος μέχρι το 1955, όταν μετακόμισε το ταλέντο του στο λεγόμενο Κίνημα των Πολιτικών Δικαιωμάτων.  Στη συνέχεια Levison θα συνεχίσει να συμβάλει και προσωπικά στη χρηματοδότηση του κόμματος. Το FBI ειχε την υποψία οτι η υποτιθέμενη ρήξη του Levison με το κόμμα ήταν ένα κάλυμμα και η ιδιαίτερη σχέση του με τον Martin Luther King  ήταν μια αποστολή που ανατεθηκε σ 'αυτόν από Σοβιετικους χορηγούς του κόμματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: